FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU

Desemnat cel mai bun eveniment al anului în cadrul Galei de Excelenţă a Formului Hotel Tourism & Leisure 2011, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu contribuie în mod substanţial la consolidarea prestigiului României la nivel internaţional și contribuie cu succes la dezvoltarea fenomenului de turism cultural prin organizarea unor evenimente ce promovează excelența.

FESTIVALUL ASTRA FILM

Festivalul Astra Film a luat naştere în 1993 şi este un eveniment esenţial în cadrul comunităţii filmului european, dominând festivalurile de film documentar.

SIBIU JAZZ FESTIVAL

Sibiu Jazz Festival contribuie la revitalizarea mişcării de jazz din România şi conectează iubitorii acestui gen la tendinţele europene şi internaţionale în muzica de jazz, promovând valorile româneşti în strainătate.

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE FILM TRANSILVANIA

TIFF este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România. În cei 10 ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România pentru calitatea programelor, organizarea excelentă, atmosfera efervescentă şi multitudinea de evenimente, de la seminarii şi workshopuri până la concerte şi petreceri.