Misiune și valoriPovestea noastră

Experienţa unui oraş nou, mai ales a unuia cu o istorie atât de bogată cum este Sibiul, se trăieşte pe de-a întregul numai dacă vizitatorii găsesc şi un loc distins care să le fie gazdă perfectă în timpul călătoriilor de afaceri sau de relaxare, un loc unde se pot deconecta şi reface. Din 2017, Noblesse Boutique Hotel este acest loc.

Oaspeţii noştri au devenit musafiri care ne vizitează de fiecare data când au ocazia. Fie că aceştia călătoresc în interes de afaceri, fie că vor să viziteze oraşul, hotelul nostru le oferă toate facilităţile şi serviciile de încredere care le sunt necesare.

Profesionalismul

Credem din toată inima că serviciile de calitate trebuie să fie o practică uzuală, şi nu o excepţie. De aceea, ne aliniem celor mai exigente standarde de practici şi cerinţe din domeniul hotelier.

TENACITATEA

Tratăm fiecare situaţie nouă ca pe o oportunitate de dezvoltare şi învăţare, pentru că ştim că proiectele durabile se hrănesc din implicare şi dorinţa de autodepăşire. Aşadar, întâmpinăm orice observaţie cu mult interes şi o folosim pentru a deveni mai buni.

ENTUZIASMUL

Suntem cu adevărat pasionaţi de ceea ce facem, iar acest lucru este reflectat de starea pe care le-o transmitem oaspeţilor noştri. În plus, ţinem foarte mult la oraşul noştru şi ne bucurăm de fiecare dată când este descoperit şi apreciat de o persoană nouă.