Conceptul de boutique hotel se adresează celor care îşi doresc să aibă parte de confort la standarde internaţionale, de profesionalism şi de serviciile care li se potrivesc, având parte pe tot parcursul şederii de sprijinul complet al personalului hotelului.

Ceea ce face ca experienţa unui sejur petrecut la Noblesse Boutique Hotel să fie unică este reprezentată de atenţia la detalii şi preocuparea constantă pentru calitate.

Ospitalitate la standarde înalte

Camerele sunt elegant decorate și urmează o linie de design rafinată, cu mobilier și finisaje de cea mai bună calitate, iar serviciile oferite se remarcă prin atenţia specială acordată experienţei fiecărui client de către personalul nostru.

Concept Hotel

  • Sunt elegant decorate, urmează o linie de design rafinată, însă se disting prin diverse elemente proprii
  • Fiecare dintre ele are o personalitate diferită şi se remarcă inclusiv prin decoraţiuni (opere de artă)
  • Întregul mobilier şi toate finisajele sunt de cea mai bună calitate şi sunt realizate în cea mai mare parte de furnizorii cu tradiţie în domeniu având cea mai vastă expertiză în domeniul hotelier
  • Întregul personal are o pregătire solidă în domeniul serviciilor de ospitalitate la standarde înalte
  • Membrii echipei acordă atenţie specială experienţei fiecărui client în parte, anticipând nevoile sale şi asigurându-se că răspunde cât mai rapid cererilor oaspeţilor
  • Oferta de servicii este mereu actualizată şi îmbunătăţită

De ce facilități beneficiați?SERVICII OFERITE