Călătoriile pot fi stresante. De aceea, uneori este nevoie şi de o doză de relaxare pentru a-ţi reîncărca bateriile. Terapeuţii noştri stăpânesc foarte bine tehnici de masaj de relaxare şi detensionare, abilităţi pe care le pun în slujba oaspeţilor noştri.

Masaj Anticelulitic – 50 min (28)
Răsfață-te cu un masaj special conceput pentru reducerea celulitei și tonifierea corpului.

Masaj de Relaxare – 60 min (25)
Relaxează-te dupa o zi încărcată cu un masaj care te va ajuta să te destinzi și să te simți revigorat/a

Masaj Terapeutic – 40 min (28)
Recomandat pentru o varietate de probleme de sănătate, o ședință de masaj terapeutic va avea efecte benefice, reducând inflamația și durererile musculare sau articulare.

Reflexoterapie – 40 min (28)
Bazată pe relația dintre punctele reflexogene din tălpi sau palme și zonele corespondente din corp, reflexoterapia ajuta atât la tratarea, cât și la diagnosticarea anumitor afecțiuni. O ședință de reflexoterapie îți va ameliora stările de durere din corp și te va ajuta să te relaxezi!


Doriți să faceți o programare?

Întotdeauna facem tot posibilul ca experiențele tale în timpul șederii la Noblesse Boutique Hotel să fie cât mai plăcute. Și pentru a ne asigura de același lucru în ce privește ședințele de masaj terapeutic, te rugăm să soliciți o programare cu minim o zi înainte. Astfel, îți vom putea oferi atât confirmarea rezervării, cât și o experiență pe măsura așteptărilor tale.

Folosește formularul de mai jos, dând click pe butonul de rezervare sau ia legătura cu personalul de la recepție:

(+4) 0369 418 000
booking@noblessehotel.ro