Going away can be stressful. This is why sometimes you need to lay back and recharge for a new day. Our therapists are specialized in relaxing and releasing the tension techniques, offering our guests the routine they need.

Masaj Anticelulitic – 50 min (28)
Răsfață-te cu un masaj special conceput pentru reducerea celulitei și tonifierea corpului.

Masaj de Relaxare – 60 min (25)
Relaxează-te dupa o zi încărcată cu un masaj care te va ajuta să te destinzi și să te simți revigorat/a

Masaj Terapeutic – 40 min (28)
Recomandat pentru o varietate de probleme de sănătate, o ședință de masaj terapeutic va avea efecte benefice, reducând inflamația și durererile musculare sau articulare.

Reflexoterapie – 40 min (28)
Bazată pe relația dintre punctele reflexogene din tălpi sau palme și zonele corespondente din corp, reflexoterapia ajuta atât la tratarea, cât și la diagnosticarea anumitor afecțiuni. O ședință de reflexoterapie îți va ameliora stările de durere din corp și te va ajuta să te relaxezi!


Would you like to schedule an appointment?

Întotdeauna facem tot posibilul ca experiențele tale în timpul șederii la Noblesse Boutique Hotel să fie cât mai plăcute. Și pentru a ne asigura de același lucru în ce privește ședințele de masaj terapeutic, te rugăm să soliciți o programare cu minim o zi înainte. Astfel, îți vom putea oferi atât confirmarea rezervării, cât și o experiență pe măsura așteptărilor tale.

Folosește formularul de mai jos, dând click pe butonul de rezervare sau ia legătura cu personalul de la recepție:

(+4) 0369 418 000
booking@noblessehotel.ro